Národohospodárska fakulta a Fakulta medzinárodných vzťahov sú ako partneri zapojený do projektu SEED-Hub, ktorý cieli na rozvoj sociálneho podnikania a cítenia v spoločnosti, ekonomike.

Dávame do pozornosti nový newsletter, ktorým okrem iného pozývame na Social Business Forum 3 na tému: The relevance of impact measurement for social enterprises: "You want money? Give me impact!" Fórum sa uskutoční v septembri na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave.

V uplynulých mesiacoch a týždňoch ponúkol projekt SEED-Hub mnoho momentov a príležitostí na stretnutia, výmenu a budovanie know-how!

V tomto čísle sa môžete dozvedieť niečo viac o záverečnom SEED-Hub Fóre sociálneho podnikania, ktoré sa bude konať v Bratislave v septembri, získať krátky prehľad o úspešnej sérii podujatí a príkladoch dobrej praxe z Burgenlandu, ako aj zaujímavé čítanie s analýzou úspešných iniciatív a podnikov sociálneho podnikania v prihraničných regiónoch Slovenska a Rakúska.

Tešíme sa na ďalšie stretnutie s Vami - dovtedy Vám prajeme inšpiratívne letné dni a ďalší priestor na výmenu v rastúcej komunite SEED-Hub!

 

IV. vydanie newslettra SEED - Hub Social Entrepreneurship Education and Development Hub