Zapoj sa do našej súťaže a vyhraj mikinu EUBA, tričko EUBA a sklenenú športovú fľašu EUBA.

Súťaž trvá od 4. do 18. decembra 2023. Počas tohto obdobia nám pošli svoju najlepšiu fotku na outgoing@euba.sk. Každý účastník má možnosť poslať 1 vybranú fotografiu, ktorá bude zaradená do súťaže.

20. decembra budú zverejnené tri najkrajšie fotografie na stránke www.euba.sk v sekcii Medzinárodné vzťahy/ Aktuálne informácie, na FB stránke Centrum medzinárodných vzťahov EUBA a na instagrame #eubastudyabroad. Výber fotografií bude prebiehať na Centre medzinárodných vzťahov EUBA.

Fotografie nesmú obsahovať žiadne vulgarizmy, násilie, rasovú či náboženskú diskrimináciu. Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov v súlade s GDPR a o ochrane a spracúvaní osobných údajov. Zároveň dávate súhlas na ich ďalšie spracovanie pre potreby propagačných materiálov všetkého druhu (vizuálne, textové) Ekonomickou univerzitou v Bratislave.

Zachyť vianočnú atmosféru na zahraničnej univerzite na svojom Erasmus+ študijnom pobyte v zimnom semestri ak. roku 2023/2024 a vyhraj EUBA merch!