Počul si, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť? Máš plnú hlavu spomienok a zážitkov zo študijného pobytu či stáže a chceš ich ukázať celému svetu? Tak neváhaj a zapoj sa do našej súťaže, staň sa populárnym na sociálnych sieťach a vyhraj skvelé ceny!

Zachyť významné, vtipné, zaujímavé a pre teba najdôležitejšie momenty zo svojho študijného pobytu a nechaj odkaz pre budúce generácie, aké skvelé je vycestovať ako študent do zahraničia, objavovať neobjavené a spoznávať nepoznané.

Neponáhľaj sa, nadýchni sa, chyť sa príležitosti, načrtni si scenár a vylešti kameru. Termín trvania súťaže je od 1. apríla do 15. mája 2019. Počas tohto obdobia nám pošli svoje video na outgoing@euba.sk (GoogleDrive, ...).

Následne bude tvoje video zverejnené 16. mája 2019 na Facebookovej stránke International Relations Office – to znamená, že začína boj o čo najväčšie množstvo likes. Pamätaj si, že čas na získavanie popularity pre tvoje režisérske zručnosti bude do 6. júna 2019.

Tri videá s najväčším počtom likes sa stanú víťazmi našej súťaže a získajú skvelé ceny. Výsledky bude zverejnené na našej facebookovej stránke International Relations Office 7. júna 2019.

Tak už neseď, pusti sa do natáčania svojho videa a staň sa režisérskou hviezdou univerzity!

Videá nesmú obsahovať žiadne vulgarizmy, násilie, rasovú či náboženskú diskrimináciu. Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov v súlade s GDPR a o ochrane a spracúvaní osobných údajov. Zároveň dávate súhlas na ich ďalšie spracovanie pre potreby propagačných materiálov všetkého druhu (vizuálne, textové) Ekonomickou univerzitou v Bratislave.

 

videocontestflyersk