Rektor EU v Bratislave Ferdinand DAŇO podpísal memorandum o porozumení s Universiti Teknologi MARA (UiTM). Hostí UiTM v zastúpení rektora prijal dňa 3. júla 2019 Boris MATTOŠ, prorektor pre medzinárodné vzťahy. Na rokovaní sa tiež zúčastnili Anetta ČAPLÁNOVÁ, koordinátorka projektu REPESEA a Ľubomír DARMO, manažér projektu REPESEA. Za UiTM boli na rokovaní prítomní Nor'Azam MASTUKI, dekan Arshad Ayub Graduate Business School a Syed Jamal Abdul Nasir bin SYED MOHAMAD, zástupca dekana.

Univerzita UiTM prejavila záujem o spoluprácu v oblasti výmeny študentov a pedagógov, ako aj v oblasti výskumnej spolupráce. So zapojením tejto univerzity uvažujeme aj pri príprave ďalších výskumných projektov.

UiTM je verejná vysoká škola so sídlom v Shah Alam s dôrazom na výskum a vzdelávanie na 2. a 3. stupni štúdia. Univerzita bola založená v roku 1956 a na 26 fakultách aktuálne študuje 170-tisíc študentov. UiTM má rozsiahlu sieť medzinárodnej spolupráce a dosahuje vysoké národné a medzinárodné štandardy.

Pre viac informácií o UiTM navštívte webovú stránku https://www.uitm.edu.my/index.php/en/.

 

Fotogaléria