Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD. podpísal vo štvrtok 02. februára 2023 memorandum o spolupráci s hotelmi patriacimi do sieti hotelov Marriott International – Grand Hotel River Park a Sheraton Bratislava Hotel, ktoré boli zastúpené generálnym riaditeľom Ing. Branislavom Kackovicom a s hotelom patriacim do Intercontinental Hotels Group – Crowne Plaza Bratislava Hotel, ktorý zastúpil generálny riaditeľ Daniel Tomko.

Na podpise memoranda sa zúčastnili aj Cluster Director of Human Resources Michal Bursik, dekan Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave doc. Ing. Peter Drábik, PhD., MSc., Ing. Jozef Gáll, PhD., vedúci Katedry cestovného ruchu a prof. Ing. Viera Kubičková, PhD., predsedníčka programových rád študijných programov, ktoré Katedra cestovného ruchu zabezpečuje.

Cieľom memoranda je spolupráca aktérov nielen vo vedecko-výskumnej a poradenskej činnosti, ale aj angažovanosť vo vzdelávacom procese, kde odborníci z praxe prispievajú svojimi poznatkami, budujú a rozširujú spoluprácu so študentmi už počas štúdia. Zároveň sa otvára možnosť začlenenia študentov do pracovného procesu na viacerých úsekoch týkajúcich sa riadenia hotela prostredníctvom odborných stáži a vyučovacieho modulu Podnikanie v praxi, ktorý umožní študentom využiť ich potenciál a profilovať sa na pracovnom trhu v oblasti cestovného ruchu.

Všetci zúčastnení na podpise memoránd ocenili túto iniciatívu a jej veľký prínos na oboch stranách.

 

Fotogaléria