EU v Bratislave otvorila 4. júla 2022 už po 10. krát slávnostnou imatrikuláciou 50 detí vo veku 9 - 15 rokov brány Detskej ekonomickej univerzity (ďalej DEU). Účastníci DEU sa následne presunuli do centrály Hyundai Motor Slovakia, ktorá je generálnym partnerom DEU 2022.

Prostredníctvom odborníkov z Hyundai sa deti zaujímavým spôsobom dozvedeli o autách budúcnosti, ktoré nebude treba tankovať, dokonca ani šoférovať a možno nebudú jazdiť po cestách, ale rovno lietať. Zároveň sa dozvedeli o špecifikách marketingu v oblasti predaja  tejto svetoznámej značky na Slovensku. Súčasťou workshopu bolo i neformálne stretnutie s úspešným slovenským automobilovým pretekárom Matejom Homolom. Všetci prítomní účastníci DEU využili príležitosť odviesť sa na Hyundai Ioniq 5, ktoré sa hrdí titulom Svetové auto roka 2022. Tento automobil získal hneď 3 ocenenia: Svetové auto roka, Svetové elektrické vozidlo roka a Svetový automobilový dizajn roka. Po absolvovanej predvádzacej jazde deti najviac ocenili nevídané zrýchlenie elektromobilu.

Súčasťou programu Marketing ako ho nepoznáte budú zaujímavé prednášky vysokoškolských učiteľov z EU v Bratislave, ale aj známej moderátorky Adely Vinczeovej Banášovej, pričom deti absolvujú aj workshopy v spoločnostiach ako 365.bank; J&T REAL ESTATE; SND; PEDAL Consulting; McDonald's; Zľavomat; BUBO; Dedoles; Lidl; poisťovňa NN. Súčasťou programu DEU 2022 bude i prehliadka priestorov NR SR s absolvovaním workshopu zameraného na legislatívny proces aj s diskusiou s niektorými poslancami NR SR. Novinkou v tohtoročnom programe je zakomponovanie umeleckého prejavu v podobe Let's Dance s DEU pod vedením tanečnice Dominiky Roškovej.

Všetci účastníci DEU sú plní očakávania, lebo aj prostredníctvom jubilejného 10. ročníka DEU 2022 si chcú opätovne rozšíriť obzor vedomostí, dozvedieť sa nové zaujímavosti, ale aj dostať sa na miesta, kde sa iné deti ani s rodičmi nedostanú.

Viac informácií o programe Marketing ako ho nepoznáte je možné nájsť na: https://detskauniverzita.euba.sk/program/marketing-ako-ho-nepoznate

 

Fotogaléria