Dnešným dňom spúšťame predaj nulovej bankovky, ktorú sme vydali pri príležitosti 80. výročia Ekonomickej univerzity v Bratislave. Na bankovke sme sa rozhodli zvečniť nebojácnosť, predvídavosť a odhodlanosť, symboly ukryté v podobizni pána profesora Imricha Karvaša a taktiež kúsok univerzity v podobe Auly EU v Bratislave.

Zároveň je oddnes možné vlastniť originálny univerzitný či fakultný spomienkový predmet aj bez návštevy univerzity. Jednoducho, online z pohodlia domova prostredníctvom nášho nového elektronického obchodu FANSHOP.

Po dvoch rokoch od otvorenia kamenného obchodu spomienkových predmetov v priestoroch budovy V2, má FANshop Ekonomickej univerzity v Bratislave aj svoju elektronickú podobu.

Pre našich študentov, absolventov, zamestnancov či sympatizantov univerzity sme pripravili originálne kúsky, na ktoré sa môžete tešiť. V ponuke sú pre vás rôzne produkty od tričiek, mikín, rôznych doplnkov až po darčekové predmety vo farbách a značkách univerzity alebo jednotlivých fakúlt. Okrem sortimentu, ktorý bol dostupný v kamennom obchode sa môžete tešiť na novinky v našej ponuke – novú kolekciu oblečenia a EKO produktov.

„Sme veľmi radi, že sa nám po dlhom plánovaní podarilo spustiť vlastný elektronický obchod spomienkových predmetov. Veríme, že aj takýmto spôsobom môžu naši zamestnanci, študenti či absolventi upevňovať svoj vzťah k univerzite. Rozhodli sme sa rozšíriť ponuku tričiek a mikín, ktoré dostali nový, minimalistickejší dizajn. Taktiež sme hrdí na našu novú kolekciu EKO produktov, ktorými chceme našich študentov, absolventov, ale aj zamestnancov motivovať k ekologickejšiemu prístupu a životnému štýlu“, povedal Ferdinand Daňo, rektor EU v Bratislave.

https://shop.euba.sk