Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s občianskym združením Úsmev ako dar zorganizovala 3. ročník zbierky Darujte radosť a vyčaríte úsmev, prostredníctvom ktorej študenti a zamestnanci EUBA tento rok obdarovali deti v Centre pre deti a rodiny v Seredi.

Centrum bolo založené v 60. rokoch 20. storočia a aktuálne je v ňom umiestnených 61 detí. Riaditeľ Centra pre deti a rodiny Ján JANKULÁR, poďakoval za krásne dary študentom a zamestnancom univerzity, ktoré prišli odovzdať zástupcovia univerzity. Odovzdávania zbierky sa zúčastnili rektor univerzity Ferdinand DAŇO, zástupkyňa študentov Viktória JAKUBOVIČOVÁ, dekan Obchodnej fakulty Peter DRÁBIK, vedúci CKaVV Miroslav HORŇÁK a zástupkyňa občianskeho združenia Úsmev ako dar Kristína MÓRIOVÁ.

„Teší nás záujem našich študentov a zamestnancov o takúto zbierku, o čom svedčí aj množstvo darčekov v podobe sladkostí, kníh a spoločenských hier, ktoré sa podarilo vyzbierať v predvianočnom období na univerzite“, povedal rektor Ferdinand Daňo, ktorý sa zároveň prihovoril aj deťom v centre a zaprial im pri tejto príležitosti krásne Vianoce.

„Zbierka prebiehala v období od 7. novembra do 11. decembra 2019. Chceli sme opäť spríjemniť deťom Vianoce a môžeme povedať, že sa nám to opäť spoločne na univerzite podarilo“, doplnil Miroslav HORŇÁK, vedúci CKaVV.

Všetkým študentom a zamestnancom Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorí sa opäť zapojili do zbierky patrí obrovské „ĎAKUJEME“.

 

darujradost 3rocnik 8934

darujradost 3rocnik 8936

darujradost 3rocnik 8941

darujradost 3rocnik 8944