Úspech nie je náhoda, tak preto neváhaj a príď aj ty, odštartovať svoju novú kariéru a cestu za úspechom práve na Deň absolventov, kde máš jedinečnú príležitosť stretnúť TOP zamestnávateľov, ktorí ti ponúknu nové pracovné príležitosti, brigády, konzultácie, možnosti účasti na stážach či na zahraničných študijných pobytoch.

Tohtoročný veľtrh sa bude konať 12. marca 2019 a záujem o jeho účasť má 46 spoločností z oblasti audítorstva, daňových a poradenských služieb, logistiky a špedície, poisťovníctva a bankovníctva, personálne spoločnosti IT spoločnosti ale aj obchodné reťazce. So vzrastajúcim záujmom o študentov EUBA sa už viac ako 10 rokov s príchodom jari zaplní vestibul univerzity spoločnosťami, ktoré hľadajú v radoch budúcich absolventov svojich potencionálnych zamestnancov. Veľtrh práce a kariérneho poradenstva je veľmi úspešné podujatie, ktoré organizuje Kariérne centrum Centra komunikácie a vzťahu s verejnosťou v spolupráci so Študentským parlamentom EU v Bratislave.

Nezabudni si so sebou zobrať svoje CV, pripraviť otázky a sledovať stránku univerzity, kde sa čoskoro sa dozvieš zoznam spoločností.

Tešíme sa na teba!

 

denabsolventov1920x711 01