Dekan Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v súlade so zákonom č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o VŠ“) vypisuje výberové konanie na obsadenie funkcie vedúceho katedry:

  • vedúci Katedry nemeckého jazyka

 

Kvalifikačné predpoklady a ďalšie požiadavky:

VŠ vzdelanie 3. stupňa štúdia (podmienkou je ukončené VŠ vzdelanie 2. stupňa štúdia príslušného cudzieho jazyka na filozofickej, resp. pedagogickej fakulte), odborná manažérska a pedagogická prax, predložená koncepcia rozvoja katedry, bezúhonnosť.

K žiadosti o účasť na výberovom konaní treba doložiť: profesijný životopis, overené doklady o vzdelaní, odborná prax, koncepcia rozvoja katedry, prehľad publikačnej a vedeckovýskumnej činnosti, výpis z registra trestov (nie starší ako 3 mesiace) a súhlas k spracovaniu osobných údajov.

Predpokladaný deň nástupu: dohodou

Forma výberového konania: ústny pohovor

Platové podmienky: v súlade so zákonom č. 553/2003 Z. Z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Uvedené materiály treba doručiť na Dekanát Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave, Dolnozemská cesta 1, 852 35 Bratislava 5 do troch týždňov od uverejnenia oznamu na www.euba.sk.