Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave sa zúčastnila prestížneho podujatia Európska noc vedy 2024, ktoré sa konalo v Starej tržnici v Bratislave. V stánku s názvom ,,Odhaľ komplexnosť podnikania“ mali návštevníci možnosť prostredníctvom rôznych interaktívnych aktivít odhaliť komplexitu podnikania – od bartrovej výmeny, cez proces nákupu surovín a tvorbu cien výrobkov, preskúmanie externých vplyvov na podnik, až po identifikáciu kľúčových vlastností lídrov a manažérov ako aj nahliadnuť do mysle spotrebiteľov.

Svojou účasťou na tomto podujatí fakulta, v zastúpení Slávka ŠAGÁTOVÁ, Nora GRISÁKOVÁ, Anita ROMANOVÁ, Dana HRUŠOVSKÁ, Daniela RYBÁROVÁ, Peter ZAHRADNÍK, Radka LEŠKOVÁ, Sylvia BUKOVOVÁ, Denisa GAJDOVÁ, Katarína GRANČIČOVÁ a Ľubica FOLTÍNOVÁ, prispela k popularizácii ekonomickej vedy na Slovensku, čím podporila záujem o podnikanie a manažment medzi širokou verejnosťou.

EUBA oceňuje pracovné nasadenie všetkých zúčastnených členov tímu, ktorí prispeli k úspechu prezentácie, a zároveň ďakuje všetkým návštevníkom podujatia za ich záujem a zapojenie do aktivít.

Tešíme sa na ďalšie ročníky Európskej noci vedy, ako i na to, že privítame nových záujemcov o podnikanie a ekonomické vzdelávanie v nadchádzajúcom akademickom roku na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave.

 

Fotogaléria