Druhý a tretí júlový týždeň tradične patrí Petržalskej letnej univerzite seniorov (PLUS). Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo a starosta mestskej časti Bratislava-Petržalka Ján Hrčka spoločne otvorili 10. júla 2024 6. ročník PLUS.

V ich úvodných slovách odznela spoločná myšlienka: „6. ročník PLUS nie je jubilejný, ale prihlásený počet seniorov, takmer 300, je veľmi potešujúci. Je to výsledok našej dobrej spolupráce a spoločnej práce. Je nám cťou rozdávať radosť a zmysluplnosť seniorom.“ Obaja si vzájomne poďakovali za obojstrannú podporu a účastníkom tohtoročnej Petržalskej letnej univerzity seniorov popriali príjemné a užitočné prednášky. Poďakovali sa za priazeň seniorov a cítia veľkú zodpovednosť, že s pribúdajúcimi ročníkmi sa zvyšuje záujem seniorov o PLUS a o všetky aktivity pre seniorov realizované Ekonomickou univerzitou v Bratislave a MČ Bratislava-Petržalka.

Na 6. ročník PLUS sa prihlásilo 293 seniorov, najviac zo všetkých ročníkov. Zároveň sa pravidelne zvyšuje počet záujemcov o študijné programy Univerzity tretieho veku Ekonomickej univerzity v Bratislave určené seniorom a o aktivity Petržalskej klubovne aktívnych seniorov na Osuského ulici 8.

Potom nasledovala prvá prednáška „Umelá inteligencia - dobrý sluha alebo zlý pán“, so zástupcami Deutsche Telekom Services Europe s Davidom Molnárom a Angelikou Kodhajovou. Názov prednášky je jedna z mnohých zaujímavých tém študijného programu Univerzity tretieho veku Ekonomickej univerzity v Bratislave pre nový akademický rok 2024/2025, ktoré v svojom dvojročnom študijnom programe. ponúka Deutsche Telekom services Europe. 6. ročník PLUS pokračuje ďalšími prednáškami. Viac informácii k 6. ročníku PLUS: https://ccv.euba.sk/univerzita-tretieho-veku/aktuality/286-plus-petrzalska-letna-univerzita-seniorov-6-rocnik

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS

Otvoril sa 6. ročník PLUS