Ekonomická univerzita v Bratislave, ktorá sa môže pochváliť dlhoročnou tradíciou a prestížou v oblasti ekonomického vzdelávania, každoročne pripravuje novú generáciu ambicióznych a kvalifikovaných absolventov. S koncom júna sa tradične spája nielen ukončenie akademického roka, ale aj promócie čerstvých absolventov.

Promócie predstavujú pre všetkých absolventov významný moment. Po rokoch usilovného štúdia a tvrdej práce dosiahli svoje akademické ciele, za čo si zaslúžia naše uznanie a ocenenie.

Dokončenie štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave je pre absolventov významným míľnikom, ukončením dôležitej životnej etapy a zároveň začiatkom novej cesty. Pred nimi sa otvára množstvo príležitostí a výziev, kde môžu uplatniť svoje znalosti a schopnosti. Veríme, že s ich nadšením, oddanosťou a kvalitným vzdelaním budú prispievať k pozitívnym zmenám v slovenskej i medzinárodnej ekonomickej sfére.

Srdečne gratulujeme všetkým absolventom Ekonomickej univerzity v Bratislave. Blahoželáme im k ich úspechu a prajeme im veľa šťastia a úspechov v ich budúcej kariére. Nech sa ich sny a ambície stanú skutočnosťou a ich cesta je naplnená radosťou a uspokojením.

 

Fotogaléria bude priebežne doplňaná o ďalšie fotografie.

 

Fotogaléria