V pondelok 20. mája 2024 zorganizovalo Oddelenie pre vedu a doktorandské štúdium Ekonomickej univerzity v Bratislave tretie zo série podujatí pre výskumníčky s názvom "Scientific Café for Women,“ ktorého témou bol „Koučing ako kľúč k osobnému a profesionálnemu rozvoju“.

Na podujatí pani doc. Ing. Zuzana Skorková, PhD., z Kouč centra Katedry manažmentu FPM predstavila koučing ako moderný nástroj v manažmente a jeho využitie v podpore rozvoja jednotlivcov alebo tímov.

Cieľom koučingu je pomôcť ľuďom maximálne využiť svoj potenciál, dosiahnuť úspech a naplnenie v rôznych aspektoch ich života; učí jednotlivcov, ako sa efektívne prispôsobiť zmenám a novým výzvam, čím sa zvyšuje ich odolnosť a schopnosť zvládať rôzne situácie.

V Kouč centre FPM prínosy individuálneho a tímového koučingu oceňujú aj študenti/študentky fakulty, ktorým Kouč centrum pomáha na ceste k ich osobnému rastu. Koučovacie stretnutia poskytované pro bono využilo už 200 klientov v individuálnom koučingu a 25 tímov v skupinovom koučingu.

V budúcnosti bude možné využiť koučing ako jeden z pracovných benefitov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.

Podujatie sa zorganizovalo v rámci implementácie Plánu rodovej rovnosti a bolo podporené rozvojovým projektom Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR č. 003EU-2-1/2023 “Udržateľnosť HR Award na EUBA”.

 

 Tretie podujatie „Scientific Café for Women“

 Tretie podujatie „Scientific Café for Women“

 Tretie podujatie „Scientific Café for Women“

 Tretie podujatie „Scientific Café for Women“