Študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave mali opäť možnosť odštartovať svoju kariéru priamo na pôde svojej alma mater. V dňoch 16. a 17. októbra 2018 sa konal ďalší úspešný ročník veľtrhu práce a kariérneho poradenstva Kariérna cesta. Vestibul univerzity zaplnili TOP zamestnávatelia z národných aj nadnárodných spoločností a organizácií, ktoré ponúkali študentom sprostredkovanie pracovných príležitosti, rôznych stáži, brigád či študijných pobytov.

Kariérnu cestu slávnostne otvoril rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, ktorý spoločne so zástupcom študentov Jakubom Ševčíkom, privítal vystavovateľov, študentov a ostatných zúčastnených.

Dobrú náladu, svojou hudbou a tancom navodilo vystúpenie folklórneho súboru Ekonóm. V tomto príjemnom duchu sa niesol celý tento ročník veľtrhu, ktorý mal pozitívny dopad nielen na spoločnosti a organizácie, ale aj študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Spokojnosť vyjadrila aj spoločnosť Covestro ktorá sa veľtrhu zúčastnila prvý krát „Ďakujeme sa možnosť zúčastniť sa Kariérnej cesty , bola to pre nás veľmi príjemná skúsenosť“.

Za „príjemné Kariérne dni a pozitívnu energiu“, ďakuje aj spoločnosť Adient.

Úspešne hodnotí veľtrh taktiež aj spoločnosť Nestlé „Ďakujeme za spoluprácu a organizáciu veľtrhu, z našej strany je veľká spokojnosť, študenti boli iniciatívni a aktívni“.

 

 

Fotogaléria