Využi skvelú príležitosť a zúčastni sa stážového programu v rámci Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD)!

Cieľom stážového programu v OECD je dať šancu mladým, šikovným a motivovaným študentom ako si TY - pracovať na konkrétnych projektoch v rámci študijného odboru v medzinárodnom prostredí.

Uvedenú stáž je možné realizovať počas obdobia jedného až šiestich mesiacov (s možnosťou predĺženia na ďalších šesť mesiacov, t.j. v celkovej dĺžke dvanásť mesiacov), na plný pracovný úväzok v sídle organizácie (Paríž, Francúzsko).

O tom, ktorí študenti nominovaní Ekonomickou univerzitou v Bratislave získajú pozíciu stážistov finálne rozhodne Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD).

Minimálne požiadavky:

  • Uchádzači musia byť študentmi denného štúdia po dobu stáže v odbore alebo oblasti súvisiacej so zameraním OECD (ďalšie podrobnosti nájdete v zozname oddelení a pracovísk);
  • Očakáva sa plynulá znalosť aspoň jedného z pracovných jazykov organizácie (angličtina a / alebo francúzština), znalosť ďalšieho zo svetových jazykov je výhodou;
  • Kandidát musí absolvovať stáž v minimálnej dĺžke jedného mesiaca / na plný úväzok. Dĺžka stáže je obmedzená na šesť mesiacov s možnosťou jedného predĺženia, spolu na maximálne dvanásť mesiacov.

Pre prihlásenie sa do výberového konania  je potrebné elektronicky zaslať na adresu petra.kadnarova@euba.sk do 1. novembra 2024 tieto dokumenty:

  • životopis – CV v angličtine;
  • motivačný list v angličtine;
  • výpis známok za celú dĺžku štúdia (v slovenčine) – o výpis požiadajte na študijnom oddelení fakulty;

Tak neváhaj a prihlás sa!

 

Internship Programme Infosheet 2024

 

Tak neváhaj a prihlás sa!