V stredu 2. októbra 2019 sa za prítomnosti vedenia univerzity, zástupcov spoločnosti IBM a študentov slávnostným prestrihnutím pásky otvorila oddychová zóna IBM v budove V1.

Pred samotným prestrihnutím pásky sa vedeniu a študentom univerzity prihovoril Mike Prendergast, šéf finančných centier IBM: „Sme radi, že sa aj takýmto spôsobom môžeme podieľať na vzdelávaní a rozvoji študentov univerzity, z ktorých u nás mnoho pracuje a zároveň takto upevňovať naše dlhodobé partnerstvo. Ďakujeme za takúto príležitosť a možnosť lepšie rozvíjať našu spoluprácu.“

„Spolupráca a partnerstvo Ekonomickej univerzity v Bratislave a spoločnosti IBM sa vyznačuje hlavne maximálnou profesionalitou oboch strán a nás teší, že tento obojstranný záujem prináša ako pre našu spoločnosť, tak aj pre univerzitu veľké pozitíva. My to hlavne vidíme na počte uchádzačov o prácu v našej spoločnosti a aj našich kolegoch, ktorí sú absolventmi EUBA“, povedal Paul Burt, managing director IBM pre Slovensko.

Rektor univerzity Ferdinand Daňo poďakoval spoločnosti za krásnu oddychovú zónu a vo svojom príhovore vyzdvihol nielen túto aktivitu, ale aj pevné základy, na ktorých stojí partnerstvo univerzity a spoločnosti IBM. „My pevne veríme, že sa so spoločnosťou IBM dohodneme aj na pokračovaní tejto oddychovej zóny a študenti univerzity tak budú mať väčší priestor na oddych počas prestávok a pri čakaní na prednášky a semináre“, dodal s úsmevom rektor.

Prezident študentského parlamentu Tomáš Mazán taktiež poďakoval zástupcom spoločnosti IBM za vybudovanie oddychovej zóny pre študentov univerzity a jedným dychom dodal, že: „Študentský parlament teší, že sa spolupráca univerzity a spoločnosti IBM pretavila do tohto krásneho priestoru, v ktorom sa študenti môžu nielen učiť, oddychovať, ale aj zabávať pri elektronických hrách.“

My len dodáme, že táto zóna sa nachádza pred prednáškovými miestnosťami B107 a B108 v budove V1 (pozn. red.).

 

Fotogaléria